Full dag och full fart framåt!

Idag har varit en ”flyta med dag”. Tidig start på Varbergs morgon på Varberg Event med frukost. Intressanta inlägg från olika scenaktörer. Tänk vad en stad innehåller många företag som man egentligen kan ha nytta och glädej av oh vad mycket duktiga människor det finns.
Den som berörde mest var en man från Svenska livräddningssällskapet som talade om HLR. Detta står för hjärt och -lungräddning. Ca. 10.000 personer drabbas av hjärtstillestånd varje år utanför sjukhusen. Med god vilja och enkel kunskap kan många fler liv räddas med  enkla medel och att man är snabb och inte står handfallen. Inom en minut kan man man rädda liv med hjälp av härtmassage med sina händer på rätt sätt. Finns en hjärtstartare i närheten kan livet räddas ännu säkrare. Det är värt att lägga kraft och tid att gå en kurs i detta så snart det finns tillgängligt . Detta är ett mycket viktigt ideellt arbete livräddningssällskapt utför. Titta gärna på www.lifeguards.se  Tack för att ni finns! Nästa gång kanske det är mitt hjärta som stannar.
Ett bra besök på Erlings Resor i Slöinge där man alltid blir väl mottagen av härliga tjejer som driver företaget. Kolla gärna in på www.erlingsresor.se på deras resor. Tänk det är bara kvinnor som jobbar där och som driver företaget. Bra namn eller hur? Många har undrat genom åren förstås. Vi har samarbetat i flera år och aldrig någonsin det har varit några problem.Vad jag uppskattar dessa personer som aldrig krånglar till något. Enkelt rakt och ärligt. Vi planerar nu Singelresor tillsammans.   Är  Du singel så gå in på www.singelisverige.se så får du se vad som händer framöver. Lunchen blev jag bjuden på i denna härliga gemenskap. Utsökt!

Eftr att ha läst om  Gudmundsgårdens nybygge  var jag  nyfiken på detta. Kunde inte låta bli att ta en tur dit. Detta är också ett härligt ställe och människor som jag beundrar.  Goda äkta charkvaror och ett härligt servicevänligt bemötande. Man blir glad i hjärtat. Kolla här www.gudmundsgarden.se
Nu hade jag lite tid över. Det är härligt att kunna följa sitt hjärta. På väg till Halmstad funderade jag på vem jag kunde våldgästa. Och så kom jag på det. Ingegerd min kompis som jag inte sett på några år. Blev  nostalgisk. Så mycket bus vi hade tillsammans och vad åren de går. Tänk om folk visste som vi roat oss. Hon blev jätteglad och timmen rusade iväg. Tänk så lätt det är att bli glad och glädja andra om man följer stt hjärta.

Dags för Halsmtad Högskola och Svenskt Näringslivs 10 -års jubileum. Många hjärtliga kramar fick jag vid ankomsten. Även av Gekås vd Boris Lennerhov  som höll ett strålande, roande föredrag.
Hemma nu igen och ett nyhetsbrev är skickat till ca 5000 singlar i landet och nu sitter jag här.

Det är nog dags för soffan och en slummer trots all energi som är kvar i kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: