Män, kvinnor och bokningar och flexibilitet.

25 Apr

 
Har i många år jobbat med events och arrangemang av många olika slag. Allt från 5 till 1200 personer.
Kvinnor planerar sina liv, gör en bokning och kommer. Män väntar in i det sista. Undrar  om vi kvinnor har skämt bort dem eller så är vi bara olika i tankarna?
Att leva i nuet är ju bra men att vara arrangör är inte så lätt då. Det kräver ju planering, inköp av mat m.m.
Som  arrangör av bl. annat singelarrangemang har man verkligen  fått lära sig detta. 
   Kvinnorna bokar och männen väntar in i det sista. Undrar varför ? Tror de att det skall komma en kärlek eller något roligare in genom dörren. Har i många år ringt olika mediakanaler och fått be männen krypa fram ur sina hålor och då har de börjat ringa och boka. Och så har allt ordnat sig. Det har blivit en lärdom att ha is i magen. Men spänningen är stor för varje gång.

Nu har vi en Singelfestival på Cinderella/Vikingline den 29-30 april. Har gått i spänd förväntan på hur det skall bli. Precis nu för en lite stund sedan verkar männen ha tänkt att ”Det är visst helg” och långhelg för en del. Nu började det ringa.

Har en annan historia som inträffade för länge sedan. Hade en bokning strax efter trettondagshelgen så det var ganska lugnt i min kycklingrestaurang på Torsåsen.  Det var en manlig klubb som bokat. Efter tre samtal hade jag tre olika antal. Det kom 10 personer extra ändå. Som  tur var hade jag Gulaschoppa på kyckling. Soppor går att spä ut och krydda upp så det gick bra men lite svettigt blev det.
Tänk vad man fått lära sig var flexibel och förändringsbar.  Snabbt har jag fått acceptera en situation och det är väl bra.
En sak är säker . Det blir aldrig långtråkigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: