Las Vegas 21-23 januari

26 Jan

Oj vad tiden går när man är lycklig som man säger och det stämmer. Man tycker en månad är länge men nu har vi 12 dagar kvar att var ute i världen och uppleva annorlunda människor, kulturer och det vi inte vet om.
Efter 6 restimmar hämtade vi upp bilen i Las Vegas efter att ha stigit upp klockan 3 i New Orleans och dragit tillbaka klockan 2 timmar.  Vi körde lite fel men det blev som en sightseeing. Nu ligger vi 9 timmar efter Sverigetiden. Konstig känsla att gå och lägga sig när man går upp därhemma.

Las Vegas är lite konstigt.

Vi spelar inte på spel över huvudtaget och det mesta går ut på att spela vid casinoborden, enarmade banditer(nu med knappar) som låter och skräller och sälja shower. Vi bor på Ceasar Palace i ett jättefint rum som uppgraderades till Jättestort med bubbelpool utan att betala mer. Det är vi tacksamma för. Där är lugnast. Annars glittrar det och låter överallt.
Man förundras över att sådana här ställen överhuvudtaget finns. Det är ju en fasad och yta och människor går mest omkring och tittar, spelar och dricker drinkar bland alla exklusiv fashion och kända modeskapare som finns här. En sak är jag stolt över. Svenska H&M är också här. Det ser inte ut som hemma kan jag säga.


Vi var ute hela dagen idag i lite lugn och skön klar luft och tittade på Hooverdamen och Red Rocky Mountain . Kom inte till Grand Canyon för vädrets skull men detta var minst lika spännande. Inte varje dag man ser vilda hästar vandra omkring.

                      

Guld är inte allt som glimmar och lyckan sitter inte i fasader och prylar och hur uppstod Las Vegas ?

Vidare 90 mil i morgon till San Fransisco så God Natt.

Ett svar to “Las Vegas 21-23 januari”

  1. Carina hoffman 26 januari, 2012 den 04:24 #

    Las vegas skulle jag gärna villja komma till,där var vi aldrig. Ser ut som ni har det härligt många upplevelser och minnen att ta med hem så passa på att njuta och ha det bra kram/carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: