Miami Beach Florida 10-11 januari

12 Jan

Landade och fick vår automatväxlade Passat  så småningom. Satte mig vid ratten och bestämde mig för att jag aldrig gjort något annat än kört i Miami. Det gick utmärkt. Rytmen på vägarna är ganska lugn och folk är artiga och släpper fram. De såg väl att det var jag som kom.

Värmen är behaglig här. 25-28 grader men tyvärr är här lite molnigt.
 Det gör inget för vi har ändå gått längs Atlantens vågor på denna långa breda beach med sina små olikfärgade badvaktstorn som ser ut som små hus precis som i Baywatch med sina vältränade män och kvinnor.

           
Där vi bor på South Majestic lilla hotell var det bättre än vi trodde först. Rent och i ordning fast det  är lite äldre och slitet. Inte undra på med så mycket folk som passerar.  Överallt talas det spanska och det är även översatt  till detta språk. Här finns mängder med  latinamerikaner.
Maten är toppen var vi än varit.

 
Lite underlig meny ibland.
Första kvällen åt vi en av de bästa skaldjurs och fisk måltider jag ätit i mitt liv. Krabba, hummer, lax, kräftor, en vit stekt fisk och till detta potatismos och kokta grönsaker.
Vi beställde en caprihini som cocktail och den var så stor så den blev måltidsdryck + vatten. Det var inte helt fel för det är mycket lime i den drinken + rom. Det var ryska Natalia som serverade oss. Kvällen fortsatte längs Ocean Drive fylld med disco och medryckande latinamerikansk musik överallt och lockande dansrytmer. Man slås av att det finns så många riktigt bra musiker och sångare som söker sin lycka på hotellen här. Och så är här en jätte konkurrens.  Här är inte så mycket folk just nu. Kanske beror det på årstiden eller så är det lågkonjunktur.

Nu bär det strax vidare till Key West by car.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: